Aktuellt‎ > ‎

Inbjudan till utvecklingssamtal för åk 7-9

Välkomna på utvecklingssamtal på Lindängeskolan

Nu är det återigen dags för utvecklingssamtal. Den här terminen tänkte vi ge er möjlighet att möta alla era barns lärare när ni kommer till oss. Naturligtvis kommer ni också att få träffa era barns mentorer och klassföreståndare.

Vi skickar med en översikt som visar hur det går för ditt barn i de olika skolämnena just nu.

Ni är tillsammans med ert barn välkomna till oss när som helst mellan kl. 16:30-19:30

tisdagen den 8 april och torsdagen den 10 april

Lärarna kommer kunna svara på hur det går för ert barn i just det ämnet som de undervisar i och vad som behövs för att era barn ska kunna nå ännu högre resultat. Lärarna kommer också kunna svara på andra frågor om ert barns skolgång.

Det kommer att finnas personal på plats som hjälper er att hitta både era barns mentorer/klassföreståndare och de lärare som undervisar just era barn.

Ni kommer också kunna ha möjlighet att träffa SYV (Studie och yrkesvägledaren) och specialpedagogen och it-pedagogen på skolan om ni så önskar.

Ni är varmt välkomna!

Skolpersonal och Ledning

Denna inbjudan har skickats hem via post till elevernas vårdnadshavare två veckor innan utvecklingssamtalen. .