Aktuellt‎ > ‎

Inbjudan till vår föräldragrupp

Vill du vara med i Lindängens föräldragrupp?

Vilka är vi?

Lindängens föräldragrupp är ett gäng föräldrar med barn på Lindängeskolan som vill att just du ska hänga med oss och jobba för en ännu bättre skola.

Varför?

Vi vill vara med  och skapa Malmös bästa skola här på Lindängen. Som förälder kan vi lyfta frågor och komma med idéer ur ett föräldraperspektiv. Tillsammans vill vi bygga en positiv gemenskap mellan oss föräldrar, skola och hem.

Dessutom är det trevligt för oss föräldrar att lära känna varandra vilket även är bra för våra barn och skapar en trygghet i vårt bostadsområde.

Vad gör vi?

Tillsammans med skolan driver vi ett arbete för en trygg, stimulerande och kunskapsrik skolgång.

När och var?

Tisdag den 20 januari kl 18:00, vi samlas vid huvudingången på skolan.

Allaktivitetshuset erbjuder barnpassning (barn över 4 år) för föräldrar som deltar på mötet.

VÄLKOMNA!