4 och 5b Rockade sockorna!

skickad 24 mars 2015 03:23 av LÄGR Admin   [ uppdaterad 24 mars 2015 03:23 ]

Eleverna i 4b och 5b var med på "Rocka sockorna" 20/3!
Detta upprop på Facebook har fått över 200000 följare och det startades av Erica Rinaldo.

I 4b arbetar vi med temat "Livsfrågor, etik och identitet" i Svenska/SO och i 5b har man arbetat med detta på elevens val och särskilt stöd tillsammans med Linda Åkesson.

/Camilla Hodell

Minst 260 000 personer har haft olika sockor på sig i dag – för att uppmärksamma alla som är annorlunda. Nathea Anemyr, 10, startade folkvågen för att hon ville hylla sin storasyster Noelle med Downs syndrom: – Jag vill tacka så jättemycket för att de som har rockat sockorna. Det känns jättebra djupt in i mitt hjärta.