Våra elever höjde sig mest i Malmö!

skickad 27 feb. 2017 04:05 av Mattias Isberg   [ uppdaterad 27 feb. 2017 04:06 ]

Bridget Adjei, Stef Djoric, Riam Abdulhamed, Viviann Kaminska och Hasse Svensson tycker att det är viktigt att kunna skratta tillsammans, även på lektionerna.Foto. Åse-Marie Nilsson

Foto: Hämtat från Lokaltidningen.se

LINDÄNGEN. Goda relationer, mindre klasser och en tilltro på att eleverna kan lyckas. Det är några av framgångsfaktorerna bakom att Lindängeskolans niondeklasar höjt sina resultat rejält.

– Lindängeskolans årskurs 9 har gjort den största förbättringen av alla skolor i Malmö. Men jag ser inte statistiken som viktigast, utan vad som händer på individnivå, hur eleverna har utvecklats under åren, säger Jaklina Stankic, rektor på Lindängeskolan.

Läs hela artikeln här: