Allaktivitetshuset

Allaktivitetshuset Lindängen

julia.brandelius@malmo.se

Munkhättegatan 151

Vill du starta eller önska en aktivitet? Hör av dig till oss.

På Lindängeskolan finns ett av Malmös tre Allaktivitetshus!

När undervisningen slutar för dagen slår skolans lokaler upp dörrarna till en mängd fritidsaktiviteter för alla åldrar som alla är baserade på deltagarnas önskemål. Varje termin bestämmer alltså eleverna vad de vill göra efter skolan! Varje dag erbjuds aktiviteter som drivs av våra aktivitetsledare såsom kill- och tjejgrupper, bollsporter, kampsport, dans och bakning med mera. På studiedagar och lov anordnar vi även utflykter och aktiviteter i området såsom grillfester, turneringar och tävlingar.

Håll utkik på vår instagram: @allaktivitetshuset_lindängen eller skriv till oss och fråga vad vi har på gång!

Dessutom serverar vår frukostklubb gratis frukost i lilla matsalen till alla skolelever som inte går på fritids samt skolpersonal varje morgon innan dagens lektioner börjar. Varje lunchrast är även aktivitetsledarna ute och håller i aktiviteter på lunchrasten för låg- mellan- och högstadiet.

Tider för frukostklubben:

Mån: 08:30-09:10

Tis-Fre: 07:30-08:10

Höstens schema.

Aktiviteterna kräver anmälan som görs i början av varje termin eller i mån av plats under terminens gång. Maila, ring eller kom in till oss på skolan. Vi har vårt rum precis vid ”Torget”. Välkommen!

Anmälan till aktiviteter

AAH Lindängen anmälan och schema utskick.pdf